Oppegårdmila 2021

Oppegårdmila 2021 arrangeres digitalt fra mandag 10. mai til søndag 6. juni

Mandag 10. mai vil flere fra arrangementskomiteen være til stede fra kl 18:00 og vil også løpe løypa sammen med de som er interessert. Vi deler inn i grupper av passe smittevernreglementert størrelse.

Det blir ingen offisiell tidtaking, men løpere som ønsker sin tid publisert, kan selv melde inn tiden på hhv. 5 og 10 km. Vi lager en oversikt over løpt distanse og beste tider på hjemmesiden.

Registrer din tid via Strava, følg denne linken eller benytt QR-koden.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er QR2.png

Vårt hovedmål er at flest mulig skal ut i aktivitet, om det er å løpe eller gå – og da skal ikke økonomi være til hinder for det.
Vi vil sette opp en plakat der man frivillig kan Vippse et beløp til OI, om man føler for det.  

Løypa står ute hele året og anses som godt kjent av de fleste. Sjekk evt. kart på hjemmesiden dersom du er usikker. Traseen er merket i kryss og for hver km.

Lørdag 5. juni, som er den datoen som var fastsatt for arrangementet dersom det kunne vært arrangert på ordinært vis, gjør vi litt ekstra stas på de som vil løpe sammen med oss. Alle som ønsker får utlevert startnummer og det blir servering/salg av enkle kioskvarer. Alle barn får medalje etter gjennomført løp. Flere detaljer kommer på hjemmesiden og via arrangementets Facebook side.